Himani Advies- en behandelbureau voor Natuurgeneeskunde 

0299 45 00 29  EMAIL   Specialisatie Pijnbestrijding via Ayurveda en oosterse natuurgeneeswijzen

PSYCHOSOCIAAL COUNSELING

Star remedies pakken snel je probleem of negatieve gemoedstoestand aan. Hoe langer negatieve informatie van gebeurtenissen in je systeem zit, hoe groter de kans is dat deze is gematerialiseerd in een lichamelijke klacht. Dus als je je niet gelukkig voelt, kunnen er ziektebeelden ontstaan zoals eczeem, hoofdpijn, maagpijn, ontstekingen etc.

Jacqueline probeert samen met U de oorzaak van dit gebrek aan levensgeluk te achterhalen, zodat herstel van het lichaam kan plaats vinden. Bach Bloesem Coaching en counseling bied jou een luisterend oor.

Dit gebeurt via het invullen van een Bach vragenlijst, waaruit iedere maand weer een hiërarchische indeling tot stand komt die de therapie bepaalt. De uitgekozen tinctuur wordt in de vorm van Bachbloesem of Star remedie druppels ingenomen. Coaching en bloesem therapie kan versneld worden door edelsteen, creme of etherische olie aan te brengen op specifieke huidzones (te vergelijken met voetreflex zones). 

Deze bijzondere psychosociale therapie is aan te raden voor een ieder die geestelijk of emotioneel de ballen niet meer hoog kan houden.  Ben je uitgeput, overspannen, onzeker, verdrietig of angstig? Negatieve stemmingen en lichamelijke klachten verdwijnen, o.a. met behulp van Bachbloesem druppels en gesprekken.

Ook effect bij examenvrees, shock bij ongelukken, huilende baby's en kinderen met angst of heimwee.

Let op;

Een (regelmatig) Bachbloesem oftewel Coach consult / gesprek is wel degelijk belangrijk. Er zijn bijvoorbeeld wel 19 gemoedstoestanden waaruit een depressie kan voortkomen. Neem dus niet zomaar een bach remedie in, die u in de winkel kunt kopen!

Een lichte verergering kan heel soms optreden. Ervaart U langer dan 3 dagen een hinderlijke verergering of terugkeer symptomen neem dan contact op met mij. Het innemen of opbrengen van de bloesems dient een positief effect te hebben en lichte tot duidelijke verbetering, maar niet altijd vindt de verandering merkbaar plaats. Het belangrijkste is dat je animo voelt om de bloesems en inzichten uit ons gesprek toe te passen. Dit is altijd een teken van werking.

Tot snel, Jacqueline

klik hier contact

Bel 0299 45 00 29 voor een afspraak