Himani Advies- en behandelbureau voor Natuurgeneeskunde 

0299 45 00 29  EMAIL   Specialisatie Pijnbestrijding via Ayurveda en oosterse natuurgeneeswijzen

Pijnbestrijding zonder naalden met Luxomed acupunctuur, APS of massage.                                                                                                                                   Infrarood reflextherapie werkt bij pijn, stress, overgangsklachten. Uniek in Nederland! 

"Reset yourself" met

voetreflex of infrarood reflextherapie

Voetreflexologie wordt geadviseerd 5 behandelingen, 1x per week voetreflex behandeling, om te zien of het je rust heeft gegeven, minder pijn, meer energie, beter slapen, minder klachten. Onderhoud is geadviseerd. Neem jij dat reflex- of reset moment voor jezelf?

Lichaamsgerichte reflexzone therapie valt onder prestatiecode 24009 en wordt vergoed mits U uitgebreid verzekerd bent binnen Uw alternatieve zorgverzekering.

Wat is een Luxo-behandeling?

Een behandeling met LUXO® is een vorm van reflex acupunctuur met behulp van infrarood licht. Dit biedt een effectieve, natuurlijke manier van reflexpunten en meridianen behandelen voor balans naar gewichtsverlies, bij menopauze, stoppen met roken, ontspanning, slaapstoornissen en anti-aging.

Infrarood licht op het reflexpunt stimuleert het hormonale systeem en vegatieve zenuwstelsel. (verantwoordelijk voor het reguleren van het hormonale systeem en o.a. de spijsvertering en het lymfesysteem.)

Luxomed is Geschikt voor:

Structureel slaaptekort, klachten bij de overgang zoals opvliegers, dwangmatige voedselopname, oververmoeidheid en te veel stress. Het hormoonsysteem is verantwoordelijk voor de aanmaak van de vier hormonen die verantwoordelijk zijn voor ons welzijn.

Luxomed en / of Reflexologie behandelingen kunnen gecombineerd worden met de Bemer.

Bemer verzacht rug- en andere pijnklachten direct.

Gedurende de Bemer behandeling, die zo’n 24 minuten duurt, ervaart de patiënt ontspannende warmte in het lichaam. De bemer frequenties verbeteren de bloedsomloop en wordt daarom sinds vele jaren toegepast in de medische wereld. Bemer apparatuur voert tevens pijn en ontstekingen af en verzacht verkrampte spieren bij (top) sporters. De overdracht van trillingen naar lichaamsorganen resulteert in Vasomotie. Deze vasomotie vindt plaats in de allerkleinste haarvaten. Deze samentrekkingen stimuleren de cel om meer energie te produceren. Daarnaast worden de lichaamseigen doorbloeding en het lymfesysteem zeer sterk gestimuleerd. De Bemer therapie gebeurt in een liggende positie op een speciaal matras met de onderste ledematen in een houding die ontspannend is voor de rug.

Vergelijkbaar met acupunctuur

LUXO® is breed in zijn mogelijkheden om diverse problematieken van ons lichaam te behandelen vergelijkbaar met een acupunctuur behandeling.

De ecologisch verantwoorde werkwijze maakt dat er nagenoeg geen contra-indicaties zijn en dat volwassenen en kinderen behandelt kunnen worden voor zeer uiteenlopende klachten.

Neem contact op

Bel 0299 45 00 29 of email: info@pijnbestrijdingnederland.nl